Sort by
Sort by

Nestlé Україна запрошує українців на стажування в Європі та Латинській Америці

Під час війни багато молодих українців опинилися за кордоном і намагаються знайти шляхи самореалізації. Компанія Nestlé допоможе українським студентам та випускникам ВНЗ розпочати свій професійний шлях через програми стажування в представництвах компанії в Європі та Латинській Америці. 
youth

Компанія Nestlé в Україні з 2014 року реалізує ініціативи для студентів та випускників ВНЗ в межах глобальної програми Nestlé Needs Youth. Від початку дії програми вже понад 600 людей, що перебували на старті свого професійного шляху, пройшли стажування в Nestlé в Україні, для багатьох з них це стало початком кар’єри в компанії. Сьогодні, коли багато українських студентів та випускників вимушені тимчасово переїхати в більш безпечне місце проживання через війну, компанія Nestlé відкриває можливості стажування для української молоді не лише в Україні, а й у країнах Європи та Латинської Америки.

Стажування тривалістю від 2 до 6 місяців дозволить отримати професійну практику та поглиблену практику іноземної мови з урахуванням специфіки професії. Можливості професійного розвитку в межах стажування відкриті в напрямках фінансів, логістики, маркетингу, HR та інших. Супровід та підтримка команди Nestlé протягом всієї програми стажування дозволить швидко адаптуватися у мультикультурній команді та відчувати себе впевнено під час перебування в іншій країні. Компанія пропонує офіційне працевлаштування, компенсаційний пакет, юридичний супровід. Програма стажування діє у наступних країнах: Німеччина, Бельгія, Ізраїль, Італія, Англія, Австрія, Греція, Нідерланди, Молдова, Франція, Швейцарія, Бразилія, Мексика, Перу, Чилі, Домініканська Республіка, Аргентина, Колумбія.

Для участі в конкурсі кандидатам необхідно вільно володіти англійською та/або будь-якою іншою іноземною мовою, бути готовими працювати повний робочий день, мати лідерські якості, комунікативні навички, гнучкість і мобільність, вміти швидко вчитися, та надіслати своє резюме англійською мовою, вказавши бажану країну та напрям стажування через форму на офіційному сайті проекту або на email: [email protected]. Більш детальну інформацію щодо програми стажування дивіться за посиланням.

Стажування в Nestlé - це можливість стати частиною великої міжнародної команди, отримати унікальний досвід і використовувати його в майбутньому на благо України.