Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Зменшення вмісту солі

Наше зобов’язання: зменшити вміст солі в наших продуктах.

Наші цілі

Станом на кінець 2014 року 100% продуктів для дітей відповідають критеріям дієтичної фундації Nestlé щодо всіх харчових компонентів, надмірне споживання яких має негативний вплив на здоров’я.

До 2016 року ми ще на 10% зменшимо вміст солі в тих продуктах, що не відповідають критеріям дієтичної фундації Nestlé.

Наші успіхи

На кінець 2014 року 98% дитячих продуктів відповідають вимогам дієтичної фундації Nestlé щодо вмісту солі.

У 2014 році рецепти наших соусів містили на 16,4699 тонн менше солі, ніж у 2013-му. У 2015 році планове зниження солі в цих продуктах становить 6,7%.

Наші перспективи

Сіль є дуже важливою речовиною і повинна надходити в організм з їжею. У більшість продуктів сіль додається в процесі їхнього виготовлення, приготування чи на столі, хоча незначна кількість солі природно присутня в деяких продуктах. Крім приправи, сіль виконує важливу роль для зберігання та текстури харчових продуктів. Нашим викликом є зменшення вмісту солі в наших рецептах таким чином, щоб споживачі не прагнули компенсували брак солі на столі та не переходили на більш солоні продукти.

У 2013 році ми взяли на себе зобов'язання прискорити зниження вмісту солі в усіх наших солоних продуктах харчування, в рамках підтримки поставленої ВООЗ мети по досягненню 5 г рівня споживання солі на день до 2025 року.