Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sort by
Sort by

Наука про продукти харчування і технології

Scientists at work
ПРОБІОТИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: Науковці Nestlé проводять лабораторні дослідження ферментації.

Технології – це життєво важлива частина наших досліджень. Наші інженери, які працюють у відділі досліджень, працюють у різних галузях – від упаковки і обладнання до технологій обробки харчових продуктів та виробництва нових систем напоїв, наприклад, Nespresso, Nescafé Dolce Gusto, Special. T і BabyNes.

Разом з інженерами наші науковці в галузі харчових продуктів розробляють процеси і технології, які дозволяють виробляти безпечні та поживні продукти та напої, і у той же час підтримують нас на рівні нових досягнень у харчовій науці та технологіях.

Nestlé розробила та/або є світовим лідером у великій кількості різних технологій. Ось декілька прикладів:

  • Ферментація і пробіотики: Дослідницький центр Nestlé одним з перших розглянув молекулярну взаємодію пробіотиків з кишковими клітинами. Ми секвенували декілька геномів пробіотиків, щоб краще розуміти їхні характеристики та механізми дії.
  • Екструзія: У нас є великий досвід в гарячій екструзії (наприклад, дитячі та сухі сніданки), ко-екструзії (наприклад, батончики з наповнювачами і закуски) і холодній екструзії (наприклад морозиво і шоколад).
  • Більш здорові жири: Ми також розробили технології, які дозволяють нам використовувати природні рослинні масла замість частково гідрогенізованих жирів в наших бульйонних кубиках і приправах Maggi.
  • Технологія піноутворення: Вона дозволяє створювати вершкову пінку для Nescafé Cappuccino з меншим вмістом жиру; вона є набагато щільнішою і більш «тривалою». У 2002 році ми перезапустили Nescafé Cappuccino з нашими новими продуктами з пінкою, які ми створили з використанням нашої технології піноутворення.
  • Видобуток солоду: Ми розробили новий процес екстракції солоду для Milo, що полягає у зменшенні сахарози і збільшенні складних вуглеводів у продукті. Нововведення було запущено в Малайзії 2006 року, а 2007 року його було поширено всією територією Азії.
  • Системи дозування порцій: Це ноу-хау має важливе значення для системи виробництва наших напоїв.