Sort by
Sort by

Смак

Taste panel
ДЕГУСТАЦІЙНА КОМІСІЯ: Споживачі порівнюють смак різних продуктів під спеціальним світлом, щоб на оцінку не впливали зовнішній вигляд або колір продукту.

Нашою метою є забезпечення для споживачів задоволення і зручності шляхом розуміння їхніх унікальних потреб і переваг. Задоволення передбачає отримання радості від їжі до, під час і після її споживання. Це включає задоволення від очікування, а також від споглядання, текстури, смаку, аромату і почуття задоволення після їжі. Ми вивчаємо взаємодії споживачів з їжею з усіх боків, починаючи від того, що керує їхнім вибором харчових продуктів у супермаркеті до соціальних аспектів харчування і сприйняття через п’ять органів почуттів.

Місцеві переваги, такі як смак, надзвичайно різняться по всьому світу і мають важливе значення для нашого розуміння. Для деяких наших підприємств місцеві бренди є більш важливими, ніж глобальні бренди. Наприклад, 70% нашого бізнесу шоколаду виробляються місцевими брендами.

Проте, управління численними індивідуальними проектами з урахуванням специфіки ринку є складною задачею, тому ми використовуємо технологічні платформи, які можна використовувати і адаптувати до місцевих умов за необхідності. Так, на додаток до наших 32 Дослідницьких і Технологічних центрів по всьому світу, у нас також є більше 300 груп застосування. Ці групи беруть продукти, розроблені Дослідницькими і Технологічними центрами, і адаптують їх відповідно до смаків місцевого ринку.

Смакові переваги

Ми розуміємо, що деякі споживачі стурбовані тим, що напівфабрикати, особливо ті, які мають відносно високий вміст цукру, солі та/або жиру, можуть викликати звикання. Отже, іноді споживачі в загальних рисах говорять про їхнє «звикання» до споживання таких продуктів, як шоколад або морозиво. Термін «звикання» також використовується для опису інших типів поведінки, яким споживачі віддають перевагу – наприклад, дивитися телевізор або проводити час на роботі.

Нам не відомо про які-небудь незаперечні факти, які б показали, що споживання цукру, солі або жиру викликають аномальні поведінкові або неврологічні реакції у населення. Тим не менш, ми вважаємо, що необхідні подальші дослідження, щоб зрозуміти біологію, яка стоїть за втратою контролю над прийомом їжі, і ми тримаємо руку на пульсі наукових досягнень у цій галузі.