Якість і безпека

Nestlé прагне задовольняти наших клієнтів здоровою їжею та напоями найвищої якості. Читайте більше про якість і безпеку у Nestlé.

Роль досліджень у якості та безпеці

Наша дослідницька організація включає спеціальну Мережу якості та безпеки харчових продуктів. Вона має ряд різних елементів, а саме:

  • Мережа раннього попередження (Early Warning Network), яка визначає та допомагає запобігати потенційним проблемам з безпекою
  • Мережа мікробіологічної безпеки (Microbiological Safety Network), яка забезпечує швидку та надійну оцінку мікробіологічної безпеки.
  • Мережа аналітичних методів (Analytical Methods Network) для розробки та підвищення аналітичних стандартів
  • Глобальна мережа аналітичних лабораторій (Global Analytical Laboratories Network). Nestlé має 29 регіональних лабораторій, які надають аналітичні дані та підтримують Забезпечення якості для операційних та дослідницьких відділів.
High performance liquid chromatography
АКТУАЛЬНІ АНАЛІТИЧНІ МЕТОДИ: Ми використовуємо найновіші методи, такі як високоефективна рідкісна хроматографія (ВЕРХ) для визначення та кількісного аналізу хімічних сполук.

В рамках нашого зобов’язання щодо якості та безпеки ми використовуємо різноманітні аналітичні методи для виявлення та/або кількісного аналізу хімічних сполук. Методи, які ми використовуємо на наших фабриках, включають титрування, імунно-ферментний аналіз та ВЕРХ. При цьому, у наших регіональних лабораторіях та у Дослідницькому центрі Nestlé ми використовуємо навіть більш складні та чутливі методи, такі як надефективна рідкісна хроматографія, GCMS, LC-MS-MS і TOF-MS.

Щодня ми проводимо численні перевірки якості. Ми збираємо близько 200 тисяч результатів аналізів на день на рівні фабрики. Nestlé контролює всі матеріали та продукти, а наші регіональні лабораторії генерують 10 тисяч результатів з безпеки на день.