Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Прикладна ботаніка

Coffee researcher
ВИРОЩЕННЯ КАВИ: Прискорені методи вирощення кращих дерев для виробників кави.

Nestlé є великим клієнтом світового сільського господарства. Успіх нашої продукції у споживачів залежить від наявності та якості широкого асортименту сировини, зокрема рослин. Наприклад, щороку Nestlé обробляє близько 10% кави і какао, вироблених в світі. Щоб продовжувати радувати наших споживачів, дуже важливо, щоб ми сприяли забезпеченню сталого виробництва нашої рослинної сировини на тому рівні якості, який відповідає високим стандартам Nestlé.

Nestlé інвестує в Дослідницький центр прикладної ботаніки, щоб допомогти фермерам виробляти культури таким чином, який би забезпечував їхнє тривале економічне майбутнє і зберігав навколишнє середовище. Ми працюємо через мережу дослідницьких центрів, разом з агрономами Nestlé в країнах-виробниках і в тісній співпраці з національними сільськогосподарськими інститутами, приватними партнерами та органами місцевого самоврядування. Наша діяльність зосереджена на таких аспектах:

  • Вибір і розведення рослин, що дозволяє пропонувати фермерам кращі сорти рослин
  • Лабораторні дослідження для збереження генетичного різноманіття і постачання кращих рослин фермерам
  • Шляхи поліпшення простежуваності проходження сировини «з лану до столу»
  • Орієнтована на покупця розробка розуміння якості сировини та її впливу на нашу продукцію
  • Допомога фермерам шляхом впровадження практик, які покращують продуктивність, якість врожаю та захист навколишнього середовища

Зберігання води під час виробництва сировини

Однією з наших ключових цілей є зниження споживання води на виробництві. Наприклад, розробляються сорти кавових дерев, які потребують менше води. Такі інструменти потім пропонуються фермерам за допомогою наших програм сталого розвитку, наприклад, через ініціативу Nespresso Ecolaboration.

Розробка місцевої сировини

Ми тісно співпрацюємо з науково-дослідними інститутами та фермерами, щоб сприяти виробництву місцевої сировини. Наприклад, Дослідницький центр в Абіджані працює на підвищення якості та екологічності місцевої кукурудзи, маніоки і батату. Потім ми зможемо купувати більше місцевої сировини, підвищуючи доходи фермерів і зменшуючи вплив транспорту на навколишнє середовище.

Інструменти 21-го століття для підвищення якості та простежуваності

Поліпшення простежуваності якості сировини є ключем до забезпечення наших споживачів чудовими продуктами з року в рік. Ми розробляємо високо-пропускні інструменти для аналізу та ДНК-дактилоскопії, щоб ми могли використовувати тільки кращі джерела сировини і тільки кращі культури.