Незалежно від того, чи маєте ви багаторічний досвід роботи або щойно закінчили навчання, у Вас є можливість знайти роботу в Nestlé. Шукайте роботу тут.
Nestlé і біологічне різноманіття
Рослини забезпечують сировину для багатьох продуктів Nestlé. Наша багаторічна програма досліджень в прикладній ботаніці призначена для пошуку шляхів поліпшення якості рослин і матеріалів, отриманих з рослин, щоб покращити екологічність їхнього виробництва і стабільність їхніх поставок.
Ми ввели ряд заходів, щоб показати, що ми поважаємо принцип справедливого доступу до сировини, яку ми використовуємо. Наші постачальники повинні діяти відповідно до національних законів та міжнародних угод.
Ми визнаємо важливість біорізноманіття. Ми поважаємо суверенні права народів на свої природні ресурси, у тому числі на біологічні ресурси.
Ми повністю підтримуємо принцип справедливого доступу та спільного використання вигод, як описано в Конвенції про біологічне різноманіття 1992 року (Convention on Biological Diversity of 1992) пізнішого Нагойського протоколу 2010 року (Nagoya Protocol of 2010).
Екстракт з фенхелю
У квітні 2013 року некомерційна організація SumOfUs опублікувала он-лайн петицію про те, що Nestlé намагається запатентувати Nigella Sativa, відомого також як фенхель, чорний кмин і чорнушка посівна.
Як відомо, Nigella Sativa має безліч терапевтичних ефектів, у тому числі: проти раку, протизапальні, послаблення астми і захист від болю.
У петиції говориться, що ми намагаємося взяти під контроль «природне лікування» за допомогою фенхелю і забороняємо іншим використовувати його.
Це неправда. Ми не подавали заявку на патент на фенхель.
У 2009 році ми вперше робили заявки на патенти, пов’язані з молекулами, які можуть бути вилучені з насіння фенхелю або інших рослин для лікування або запобігання харчової алергії.
Наші вчені з’ясували, що тімохінон, який можна знайти в екстракті насіння Nigella Sativa, стимулює специфічні рецептори в організмі, що може допомогти у лікуванні або профілактиці харчової алергії.
Патент, який ще не був схвалений, відноситься до застосування сполук, які забезпечують молекули, що стимулюють ці рецептори для лікування харчової алергії.
Це не могло б запобігти використанню фенхеля для будь-яких інших цілей, в тому числі в традиційних і природних ліках.