Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Муси NESTLE DOCELLO

Муси NESTLE DOCELLO створені в кращих традиціях французької класики кондитерського мистецтва кращими кондитерами Франції спеціально для NESTLE. Неймовірно вдале поєднання високоякісних складових та простоти приготування дають простір для креативності та фантазії у створенні десертів.
 
Шоколадний мус – це незамінний інгредієнт багатьох десертів. Його можна подавати як самостійний десерт або у поєднанні з морозивом, фруктами, як крем для тістечок або тортів. При розробці рецепту NESTLE DOCELLO Шоколадного мусу було обрано сировину найвищої якості, щоб створити легкий та ніжний шоколадний мус, що має справжню шоколадну текстуру та колір і відрізняється насиченим шоколадним смаком завдяки високому вмісту какао-бобів.
 
 
Ванільний мус – це апетитний вишуканий десерт зі справжньою ваніллю, один з найбільш популярних мусів в Європі, в перекладі з французької «mousse» означає «піна». NESTLE створило рецепт ванільного мусу, який додає надзвичайну легкість та ніжність в десерти багатьох кухарів світу. Ванільний мус подають як самостійний десерт або у поєднанні з морозивом, фруктами, ягодами, використовують як крем для тістечок або тортів, начинку для цукерок.