Sort by
Sort by

Картопляна запіканка по-прованськи

Інгредієнти:

Картопля – 1,5кг
Сир – 120г
Бекон або шинка – 200г
Майонез Торчин «Європейський» – 300мл
Часник – 1 шт.
Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Картоплю почистіть та наріжте кружечками.
  2. Готову шинку або бекон наріжте шматочками.
  3. Натріть сир.
  4. У форму для випікання кількома шарами викладіть по черзі: картоплю, часник, шинку або бекон. Кожен шар змажте майонезом Торчин® «Європейський» та посипте тертим сиром.
  5. Додайте сіль та перець за смаком.
  6. Запікайте у духовці 40 хвилин за температури 200°.
 

Bon appétit!