«Торчин»

ПрАТ «Волиньхолдінг» є безперечним лідером кулінарного ринку України. ТМ «Торчин», а саме під цією торгівельною маркою виробляється продукція на ПрАТ «Волиньхолдінг», уже настільки міцно зайняла почесне місце на обідніх столах українців, що господарки не уявляють приготування салату олів’є без майонезу «Провансаль», приготування борщу - без «Заправки для борщу», а барбекю – без «Кетчупу до шашлику» «Торчин».

Успішний початок діяльності ПрАТ «Волиньхолдінг» було продовжено і розвинуто швейцарською компанією Nestlé  S.A., яка викупила 100% акцій підприємства у 2003 році. Корпоративні принципи керування бізнесом та значні інвестиційні кошти всесвітньовідомої компанії допомогли ТМ «Торчин» закріпити лідерські позиції та збільшити обсяги виробництва продукції. У заводських цехах нині працює вісімнадцять ліній сучасного устаткування відомих компаній світу.

ПрАТ “Волиньхолдінг” є одним з найбільших та динамічно зростаючих підприємств  в Україні. «Торчин» вже багато років є лідером українського ринку з виробництва холодних соусів, зокрема майонезів та кетчупів. Продукція фабрики добре відома на українському ринку та за кордоном. Після придбання підприємства розпочалося виробництво соусів на основі майонезу та кетчупу, що становить 50% усіх соусів в Україні, гірчиці, маринадів, борщових та супових заправок, до речі, перших в світі.

Продукція виробляється за класичними фірмовими рецептурами та реалізуються під торгівельною маркою “Торчин”.  Близько 10 % продукції експортується, в тому числі під ТМ «Maggi».

У 2010 році в с. Смолигів введено в експлуатацію першу чергу нового підприємства, що на сьогодні включає склад сировини для виробничих потужностей ПрАТ «Волиньхолдінг» та склад готової продукції (є одним з найбільших в Європі логістичних центрів для зберігання готової продукції та сировини). Потужності складського приміщення складають 250 тис. тон на рік. На складах, де встановлено найсучасніше складське обладнання, оборот складає 15 тис. палет на місяць.

Визначальна причина успіху ПрАТ «Волиньхолдінг» та бренда «Торчин» - якість продукції. Важливу роль в успішності бренду відіграли також вдалі інновації, особливо м’яка упаковка «дой пак». Слід зазначити, що продукція підприємства повністю сертифікована та відповідає світовим стандартам якості, на підприємстві запроваджено систему НАССР, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом контролю небезпечних чинників.

Основний обсяг сировини для майонезів, кетчупів, соусів підприємство закупляє в Україні (олія, цукор, сіль, томатна паста, яєчні продукти, гірчиця, сухі овочі: буряк та морква).  Сушена цибуля, часник та паприка (солодкий перець) імпортується.

Для продукції підприємства постійно з’являються нові експортні можливості. продукція фабрики експортується до Болгарії, Молдови, Казахстану, Латвії, Литви, Румунії, Німеччини, США, Грузії, Ізраїлю та Польщі.