Sort by
Sort by

Джонатан Перрі – новий керівник фабрики «Світоч»

Back to Press releases

Новим директором ПАТ ЛКФ «Світоч» призначений Джонатан Перрі. Його попередник – Едвард Сміт – продовжить свою кар’єру на посаді керівника кондитерської фабрики Nestle в Кенії, Найробі.

До приїзду в Україну Джонатан. Перрі працював провідним технічним консультантом у Технологічному центрі розробки продукції Nestle у місті Йорк, Велика Британія.

З 2002-го по 2008-ий обіймав різні посади в Nestle в Австралії, здобувши великий досвід роботи у сфері виробництва кондитерських виробів та снеків, а також розробки нових продуктів кондитерського напрямку компанії. До цього три роки працював у Центрі досліджень та розробок Nestle в Огайо (США), де відповідав за розробку нових продуктів на фабриках з виробництва морозива у Північній Америці. Загалом Д. Перрі працює в Nestle 15 років.

До початку своєї кар’єри в Nestle Джонатан працював викладачем в Інституті ім. Вільяма Енглісса у Мельбурні, а потім заснував свій власний бізнес з виготовлення шоколаду ручної роботи.

Джонатан Перрі народився в Австралії; має громадянство Австралії та Великобританії. Закінчив Університет Ла Троб у Мельбурні, отримавши диплом з управління виробничими технологіями. Здобув ступінь Магістра ділового адміністрування (MBA) в Університеті Свінбурн у Мельбурні. Також вивчав технології виготовлення кондитерських виробів у Лондонському університеті південного берега Темзи та Кондитерській академії ZDS у Золінгені (Німеччина), пройшов курс з виробництва морозива в Університеті Вісконсіна-Медісона (США).