Sort by
Sort by

Актуальна інформація щодо діяльності компанії в умовах війни Росії проти України

Актуальна інформація

3 першого дня повномасштабної війни ми допомагаємо українцям, які опинились у надзвичайно тяжких обставинах та підтримуємо 5500 наших співробітників в Україні. Станом на сьогодні компанія Nestlé надала допомоги на суму 20 мільйонів швейцарських франків (800 млн грн) у вигляді харчових продуктів і грошових внесків місцевим гуманітарним організаціям в Україні, а також допомоги українцям, що через війну перебувають в сусідніх країнах.

У грудні Nestlé оголосила про інвестиції у розмірі 40 мільйонів швейцарських франків у нове виробництво в Україні, на Волині, та вже розпочала його будівництво, ставши першою мультинаціональною компанією, що робить нові інвестиції та здійснює практичні кроки вже зараз, щоб забезпечити майбутній розвиток України та реалізацію бізнес-потенціалу агропродовольчої галузі країни.

Nestlé продовжує виконувати кроки, анонсовані в березні 2022 року. Компанія припинила виробництво переважної більшості найменувань продукції свого довоєнного портфоліо в Росії. Nestlé припинила імпорт і експорт небазових товарів до та з цієї країни. Крім цього компанія припинила подальші капітальні інвестиції в Росії та повністю дотримується всіх чинних міжнародних санкцій щодо Росії.

Пріоритетом Nestlé в Україні й надалі залишається безпека наших співробітників та їхніх сімей. Для підтримки українців ми продовжуватимемо працювати там, де для цього є безпечні умови. Крім цього ми й надалі допомагатимемо українцям харчовими продуктами та підтримуватимемо інші напрямки допомоги, розпочатої у 2022 році.