Sort by
Sort by

Nestlé в Україні розширила імпорт продуктів з ЄС

Import

Компанія Nestlé в Україні доповнила асортимент власного портфелю продуктами харчування, імпортованими з країн Європейського Союзу, задля забезпечення українців необхідними продуктами харчування та підтримки продовольчої безпеки в країні. Ці продукти імпортуються на територію України для продажу в торгових мережах.

Компанія імпортує такі товари без зазначення на кожній одиниці продукції відповідного маркування українською мовою. Такий механізм імпорту компанія реалізує у відповідності до Постанови Кабінету міністрів України за №234 від 09.03.2022 р. «Про заходи, щодо забезпечення і умовах воєнного стану безперебійного постачання імпортованих харчових продуктів і кормів». При цьому партії зазначених продуктів супроводжуються інформацією про харчовий продукт, викладеною державною мовою. Таку інформацію про харчовий продукт українською мовою споживачі можуть знайти в точці продажу та на сайті компанії.

Додатковий імпорт продуктів харчування з країн Європейського Союзу допоможе підтримувати наявність продукції на полицях супермаркетів і магазинів та забезпечити українців необхідними продуктами харчування, адже мета Nestlé - розкривати цінність продуктів харчування та покращувати якість життя сучасного та майбутніх поколінь.