Sort by
Sort by

Nestlé створила Південно-Східно-Європейський ринок

Nestle-created-southeastern-european-market

Nestlé оголосила про створення нового об'єднаного ринку Південно-Східної Європи (South East Market (SEM)) з 1 січня 2022 року. Ринок буде об'єднанням України, Молдови, Румунії, Болгарії, Хорватії, Словенії, Сербії та інших країн Адріатики.

Алессандро Дзанеллі, генеральний директор Nestlé в Україні та Молдові, призначений генеральним директором Південно-Східно-Європейського ринку, та залишиться генеральним директором Nestlé в Україні та Молдові і надалі базуватиметься у Києві.

Південно-Східно-Європейський ринок представлятиме оборот у майже 900 мільйонів швейцарських франків, створює можливості для кар'єрного розвитку для понад 8000 працівників у різних локаціях, включно з бізнес сервіс центром у Львові (NBS Europe) та на 5-ти фабриках. Nestlé бачить чудовий потенціал об'єднання цих Європейських країн під управлінням одного ринку, для збільшення масштабу бізнесу, об’єднуючи категорії, створюючи синергію у виробничих процесах та закупках сировини, розробляючи інновації, що відповідають оновленому ринку, і, що важливо, сприяючи розвитку талантів наших співробітників у всіх країнах завдяки спільній роботі. Ця трансформація ще більше посилить наше прагнення до створення спільних цінностей на всій території, щоб розвивати найкращі практики відновлювального сільського господарства з метою досягнення нульового рівня викидів до 2050 року.