Sort by
Sort by

Purina в суспільстві​

purina-header

Ми впевнені, що дати тваринам з притулку новий дім - це цінний досвід, який кожен з нас може отримати. Саме тому ми співпрацюємо з довіреними партнерами та використовуємо наш багаторічний досвід, аби ще більше безхатніх котиків та песиків знайшли своїх люблячих господарів. В Україні ми співпрацюємо з благодійним фондом Happy Paw ("Щаслива лапа") та разом з ним упроваджуємо декілька проєктів, спрямованих на покращення життя безпритульних тварин. У межах співпраці з благодійним фондом наша компанія впродовж 2019 та 2020 років передала 27 000 кг корму для тварин.

Окрім цього, протягом 2-ох років у межах проєкту "Ситий старт", що реалізується в притулку "Бест Френдс", вдалося знайти дім для 210 тварин, які поїхали додому разом з новими господарями. Наша компанія подарувала по 3 кг корму Purina, щоб порадувати домашнього улюбленця та дещо полегшити початковий період нового етапу життя його господаря.

purina-slider-1

3 кг корму

отримав кожен новий власник
для свого домашнього улюбленця 

purina-slider-2

210 котів та собак

знайшли своїх люблячих господарів
у рамках співпраці з притулком "Бест Френдс"  

purina-slider-3

27 000 кг корму

корму передано благодійному фонду "Happy Paw"
задля покращення життя безпритульних тварин

Інформація для споживачів про
нашу продукцію та поради з догляду
за домашніми тваринами

На сьогодні споживачі детальніше вивчають інформацію про товари, які купують. Наша мета - забезпечити просту для розуміння, прозору та корисну інформацію про наші продукти для харчування домашніх улюбленців та догляду за ними. У 2020 році ми додали на нашому сайті розділ "Ваші запитання мають значення" де експерти Purina задовольняють інтерес та відповідають на питання господарів домашніх улюбленців щодо виробництва наших кормів, благополуччя тварин, екологічності тощо.

Собаки-терапевти допомагають
реабілітувати дітей 

Собаки-терапевти можуть допомогти дітям з інвалідністю впоратися з емоційними порушеннями та полегшити прояви таких станів, як розумова відсталість, синдром Дауна, дитячий аутизм, ДЦП. Під час заняття каністерапією малюк керує собакою, вчиться давати команди та взаємодіяти з чотирилапим. Наприклад, у разі отримання завдання нагодувати песика чи міцно тримати обруч і перекидати через нього іграшку в гіперактивної дитини вся увага концентрується на "важливій справі". 

В 2020 році, в такий важкий для світу час, нам вдалося трансформувати програму каністерапії та організувати індивідуальні уроки для 7 діток у Центрі каністерапії Fairy Tails. Індивідуальні зайняття для дітей, перш за все, покликані уберегти малюків від перебування у великих групах. Але для нас це ще й можливість бачити прогрес кожної дитини. 

Домашні тварини на робочому місці

У жовтні 2019 року офіс у Києві відкрив свої двері для чотирилапих друзів. В Purina ми віримо, що домашнім тваринам та їх господарям краще бути разом, тож тепер вони можуть не розлучатися навіть у робочі дні. Ми створили комфортні умови для собак в офісі та попередньо поінформували й підготували усіх працівників компанії до змін. 

Дослідження свідчать, що присутність собак на робочому місці не лише покращує настрій та продуктивність, а й сприяє кращій соціалізації працівників. Робота пліч-о-пліч з чотирилапими колегами допомагає створити більш дружню атмосферу та покращити баланс між роботою та повсякденним життям. 

purina-slider2-1
purina-slider2-2
purina-slider2-3
purina-slider2-4
purina-slider2-5
purina-slider2-6
purina-slider2-7