Sort by
Sort by

Повага та просування прав людини

human-rights

Маючи першість у світі серед компаній, які створюють продукти харчування та напої, ми використовуємо свій масштаб задля досягнення безкомпромісної поваги до прав людини. Ми захищаємо людей на всіх етапах ланцюжку створення наших продуктів.

Протягом останнього десятиліття ми докладаємо значно більше зусиль у сфері прав людини. Це сприяло досягненню фундаментальних змін щодо прозорості та моніторингу дитячої праці у світі.

Ми знаємо, що зловживання дитячою працею та інші порушення прав людини посилюються в умовах бідності. Саме тому ми комплексно та цілісно створюємо підхід щодо забезпечення стійкості в спільнотах, з якими ми працюємо. Ми зосередили наші зусилля на покращені умов життя фермерів.

Ми в Nestlé розуміємо, що нам потрібні наші люди, які допомагатимуть поважати та просувати права людини у ланцюжку створення продукту. Навчання стимулює усвідомлення, розуміння та впровадження кращих практик.

У 2019 році ми створили онлайн-тренінг, присвячений правам людини  обов’язковий для всіх співробітників нашої компанії. До кінця 2020 року 3324 працівники пройшли навчання. В планах на 2021 рік - продовжити навчання колег і забезпечити доступ до комп’ютера всім працівникам фабрик для проходження навчання.