Sort by
Sort by

Гідна зайнятість та різноманітність

Decent-employment

Різноманітність та інклюзивність є частиною ДНК Nestlé. Наша мета - залучати та розвивати таланти, а також зберігати культурне різноманіття в компанії.  

В основі успіху Nestlé - наші люди та те, як ми співпрацюємо. Ми прагнемо залучати й утримувати кваліфікованих працівників, які люблять свою роботу, прагнуть досягати спільних цілей, а також діють у відповідності до цінностей компанії.  

Nestlé пропонує можливості для зростання та розвитку, визнає внесок кожного та забезпечує конкурентоспроможну заробітну плату, змінне винагородження та пільги, а також сприяє балансу між працею та відпочинком, здоровому способу життя. Разом ці елементи складають систему винагородження в Nestlé. 

Гендерний баланс і рівні можливості

 

Однією зі стратегічних цілей компанії Nestlé є досягнення гендерного балансу та розширення економічних можливостей для жінок. Щоб переконатися, що робота чоловіків і жінок оплачується однаково та не існує упереджень щодо статі, ми на регулярній основі проводимо оцінювання та аналіз.

У 2020 році частка жінок на керівних посадах компанії сягнула 56 %. Загалом в компанії налічується 485 керівних посад, що включають позиції вищого керівництва та позиції менеджерів, які мають в команді щонайменше одного співробітника.