Sort by
Sort by

Інформація про харчову цінність - на упаковці, в точках продажу та онлайн

info-on-pack

Споживаючи продукти, люди хочуть знати більше про склад своєї їжі та розуміти, як вона впливає на здоров'я.

Ми через усі можливі платформи забезпечуємо прозору комунікацію щодо інгредієнтів і харчової цінності продуктів, щоб споживач зробив зважений та здоровий вибір.

Усі наші продукти та напої, що продаються в Україні, рекомендовані для щоденного споживання. Упаковка має дані про денну норму споживання та інформує покупців про кількість калорій, жирів та інших речовин у порції продукту чи напою, а також про співвідношення з рекомендованими нормами. Ми вважаємо, що повинні допомагати покупцям робити правильний вибір для себе та своєї родини.

Ми надаємо споживачам більше інформації на упаковці та в точках продажу, яка стосується не лише користі для здоров'я та харчової цінності продукту, але й користі для планети. Нашим пріоритетом на найближче майбутнє є краще розуміння потреб споживачів щодо маркування упаковки для подальшої її переробки.

З 2020 року упаковка цукерок "Світоч" у коробках на 100 % придатна до переробки. Комбінована упаковка складається з паперових і пластикових елементів. Всередині ми розмістили вкладку для інформування споживачів, як поводитися з такою упаковкою для подальшої її переробки.