Sort by
Sort by

Підтримка молодих батьків

alphabet

Ми знаємо, що бути батьками - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Щоб допомогти молодим матусям і татусям знайти відповіді на всі актуальні питання, ми створили платформу Nestlé Baby&Me www.nestlebaby.com.ua.  

На сайті ми ділимося інформацією про перші 1000 днів життя - від вагітності до другого року життя дитини включно; про те, як підготуватися до вагітності та пологів; порадами щодо харчування, догляду та виховання дитини. За кількістю відвідувань платформа Nestlé Baby&Me посідає перше місце серед аналогічних сайтів в Україні.

У 2020 році наша компанія ініціювала глобальне дослідження (The Parenting Index), в якому взяли участь понад 8000 мамусь і татусів із різних країн, для того щоб виявити внутрішні та зовнішні виклики та складнощі, з якими зіштовхуються сучасні батьки. Наша компанія прагне підтримувати родини протягом перших, таких важливих 1000 днів життя дитини, і це дослідження є значущим кроком у розумінні їхніх потреб. Більше інформації про дослідження - на сайті: www.theparentingindex.com