Sort by
Sort by

Підтримка грудного вигодовування

support

Грудне молоко - найкраща їжа для немовлят. Наша компанія зобов'язалася сприяти, захищати та підтримувати грудне вигодовування. Коли мами не можуть продовжувати грудне вигодовування або вирішують його припинити, ми пропонуємо безпечне та якісне харчування для дітей.

Ми сприяємо підтримці грудного вигодовування в Nestlé та за  межами компанії. Ми облаштували 545 кімнат для грудного вигодовування в офісах та на фабриках в усьому світі та підтримали організацію 5517 кімнат у публічних закладах.

Наша компанія створила консультаційний центр, де сертифіковані спеціалісти з грудного вигодовування цілодобово (24/7) надають рекомендації за запитами молодих батьків щодо правильного використання замінників грудного молока. Контактна інформація міститься на упаковці нашої продукції.

Протягом 2019–2020 років відділ дитячого харчування Nestlé в Україні долучився до 61 освітнього заходу, в якому взяли участь 39 472 лікарі.

Наші фахівці щороку організовують наукові заходи, беруть участь у семінарах, "круглих столах" і наукових конференціях для медичних співробітників. Загальною метою наукових заходів є підвищення рівня знань із педіатриної нутриціології серед медичної спільноти України. В рамках наукових конференцій презентуються результати Дослідницького центру (Nestlé Research Centre) та Інституту харчування (Nestlé Nutrition Institute). Вся інформація базується лише на наукових даних, які компанія отримує від вітчизняних і міжнародних фахівців, а також Європейського товариства педіатричної гастроентерології, гепатології та харчування (European Society for Paediatric Gastroenterology, Hepatology and Nutrition).