Sort by
Sort by

Культура єдності та ділова етика

human-rights2

Ділова етика та дотримання вимог відповідності є основою для cтворення спільних цінностей нашою компанією. Чесність, справедливість і прозорість - це наші зобов'язання згідно з Кодексом ділової поведінки та Корпоративними бізнес-принципами. Наша комплексна система дотримання вимог допомагає нашим співробітникам діяти правильно та захищати і зміцнювати репутацію Nestlé.

Зважаючи на постійну трансформацію суспільства, ми розвиваємося разом з ним. У 2020 році ми запустили оновлений тренінг з дотримання Корпоративних бізнес-принципів. Тренінг включає в себе нашу позицію щодо сталості, прав людини, різноманітності та інклюзивності, а також принципи прозорості та відкритості у спілкуванні. Тренінг є обов’язковим для всіх працівників нашої компанії.

Опитування "Nestlé і Я"

Ми в Nestlé розуміємо, що успіх компанії залежить від ефективності та результативності кожного співробітника. Залучені співробітники - це ті, хто не лише з захопленням розповідають про свою роботу друзям, а й беруть активну участь у розвитку компанії, підтримують її цілі та цінності, лояльно ставляться до змін і нововведень.

Створення культури залученості вимагає спільної роботи. Саме тому кожні 2 роки ми проводимо опитування "Nestlé і Я", яке допомагає почути думки співробітників щодо їхньої роботи в компанії та разом покращити її.

Результати опитування допомагають відслідковувати наступні показники: індекс ефективності керівників, залучення співробітників, забезпечення ресурсами та наділення повноваженнями, утримання працівників та індекс різноманітності та інклюзивності.