Sort by
Sort by

Збільшення вмісту овочів, цільнозернових злаків, бобових, горіхів та насіння в наших продуктах

more-nuts

Більшість людей у ​​всьому світі вживають недостатню кількість овочів, бобових, горіхів і цільних злаків, багатих на клітковину. Ми працюємо над збільшенням частки цих елементів у наших продуктах, щоб збалансувати щоденний раціон наших споживачів.

Дослідження показують, що вживання 70 грамів цільних злаків щодня знижує ризик серцево-судинних захворювань на 23% та зменшує ризик виникнення ракових захворювань і смертності від них на 20%. Саме тому основним інгредієнтом наших сніданків є цільні злаки. Це зерна, що зберегли всі свої поживні речовини, на відміну від перероблених злаків, які в процесі переробки втрачають усі свої корисні властивості.

Створюючи готові сніданки з цільними злаками, ми додали яскраво-зелене маркування на упаковці наших продуктів. Споживачі можуть бути впевненими, що такий сніданок є частиною їхнього збалансованого раціону, адже містить не менше 8 грамів цільних злаків у кожній порції.

Наша компанія не зупиняється на досягнутому та докладає всіх зусиль, щоб готові сніданки стали ще кращими. Наші експерти вивчають різні рецептури та знаходять нові способи їх удосконалення. З 2003 року готові сніданки Nesquik, згідно маркування харчової цінності продуктів Nutri-Score*, "виросли" від оцінки D до оцінки В. В 2021 році ми плануємо досягти найвищої позначки - А. Ми покращили рецептуру, зменшивши кількість солі, цукру та жирів, а також збільшили в 3,5 разу кількість цільних злаків.

*Nutri-Score - це шкала, що складається з п’яти літер: A, B, C, D та E, - де A це продукти з найвищою поживною цінністю, а E - найнижчою. Алгоритм Nutri-score враховує складові продукту: додає бали за наявність клітковини, білку, фруктів, овочів й горіхів та віднімає бали через надмірну кількість калорій, солі, насичених жирів та цукру.