Sort by
Sort by

Заохочення споживачів до приготування корисних страв та ведення здорового способу життя

healthy-life

Пропонувати корисні страви та напої - один із способів допомагати людям вести здоровий спосіб життя. Проте, ми пішли далі й поставили перед собою зобов'язання - надихати людей до приготування корисних страв всією родиною вдома.

Дослідження показують, що діти харчуються краще, якщо беруть участь в приготуванні страви. А спеціалісти з нутриціології Бостонстонського університету стверджують, що залучення дітей до процесу створення страви є корисним у багатьох аспектах. Наприклад - єднанню родини, попередженню проблем з поведінкою та розвитку словникового запасу малюка.

В 2020 році ми оновили сайт проєкту "Абетка Харчування", який має на меті виховання культури раціонального харчування та корисних звичок серед дітей. На сайті створили блок для батьків з корисними порадами щодо харчування дитини й додали креативні рецептами для спільного приготування всією сім'єю.

Ми знаємо про користь сніданку, як складову здорового способу життя. Саме тому наші бренди готових сніданків - Nesquik, Lion, Cini Minis, Fitness та Corn Flakes зібрали найкращі збалансовані рецепти для відмінного початку дня на сайті www.nestle-cereals.com/ua/

З початком пандемії COVID-19 приготування їжі вдома стало ще більш актуальною та важливою частиною життя багатьох сімей. Український бренд "Торчин" продовжує розвивати свій проєкт "Смачні історії Торчин" популяризуючи приготування улюблених страв вдома. Наші рецепти розповідають споживачам у доступному відеоформаті, як в домашніх умовах приготувати смачні й різноманітні страви для обіду та вечері.