Sort by
Sort by

Безпека робочого місця

Workplace-safety

Nestlé наполегливо працює в усьому світі створюючи культуру, в якій безпека і здоров'я працівників є головними пріоритетами.

Турбота про співробітників під час пандемії COVID-19 змінилася у всьому світі, так і всередині Nestlé. Наша компанія застосовує високі та жорсткі стандарти для роботи з харчовими продуктами, а також для захисту здоров'я і безпеки працівників. Для боротьби з ризиками, створеними поширенням коронавірусу, ми впровадили на наших об'єктах додаткові заходи безпеки. Зокрема, ми перевіряємо температуру людей на вході та протягом робочих годин, забезпечуючи при цьому використання відповідних заходів індивідуального захисту, миття рук та використання дезінфікуючих засобів, дотримання правил соціальної дистанції в зонах спільного користування та роботи, а також регулярну й часту дезінфекцію виробничих площадок. Ми забезпечили безкоштовне транспортування для персоналу, де це доречно. А також заохочуємо віддалену роботу в період пандемії задля безпеки наших працівників.

Нашою ціллю є гарантування безпечних умов праці кожному працівнику та відсутність травм та захворювань на робочому місці. Працівники, які безпосередньо задіяні у виробничому процесі мають змогу залишити свій відгук через діджитал звітування про потенційну небезпеку на лінії. Це допомагає нам швидко реагувати та вдосконалювати процеси. Протягом 2019-2020 років на наших фабриках усунено 460  ризиків.

Ми постійно підвищуємо рівень обізнаності працівників завдяки внутрішнім навчальним програмам. Кожен співробітник в свій перший робочий день проходить тренінг з основ охорони праці та безпеки на робочому місці. Щомісяця керівники відділів презентують дорожні карти, нагадуючи співробітникам про правила безпеки вдома та на роботі, у відрядженні та відпустці.