Sort by
Sort by

Акценти й завдання

Водозбереження1.jpg

Акценти й завдання

  • Ми продовжили роботу з вирішення проблем води за підтримки наших партнерів, серед яких 2030 Water Resources Group, UN Global Compact CEO Water Mandate, Water Footprint Network Alliance for Water Stewardship.
  • Ми працювали з постачальниками, щоб сприяти ефективному регулюванню водних ресурсів за допомогою Ініціативи з раціоналізації сільського господарства в Nestlé (SAIN).
  • Ми також застосували керівні принципи, що стосуються води, в нашій Інструкції з відповідального використання джерел.
  • Ми провели 16 додаткових перевірок використання водних ресурсів на наших заводах.
  • Ми зробили свій внесок у допомогу громадянам по всьому світу, які потерпали від нестачі води після стихійних лих.

Проблеми, з якими ми зіткнулися

  • Управління стійким зростанням у той час, коли вода стає дефіцитом.
  • Покращення способу залучення зацікавлених сторін у перевірці водних ресурсів.
  • Покращення узгодженості у способі вимірювання впливу води шляхом допомоги в розробці нового стандарту ISO 14046: Принципи водного сліду*, вимоги та принципи, який має бути завершений до 2014 року.
    *Прим. Термін «водний слід» (Water Footprint) означає обсяг води, що витрачається при виробництві різних товарів чи наданні послуг. Визначення «водний слід», як правило, застосовується щодо споживача води (людини, організації, країни) і враховує джерело води, що споживається, а також час/інтенсивність споживання.

Наша робота

  • Ми скоротили забір води на 53% на тонну продукту з 2002 року.
  • Ми скоротили витрату води на 64% на тонну продукту з 2002-го.
  • Ми повторно використали 6,9 млн куб. метрів води в 2013 році.
  • Ми здійснили більше 489 водозберігаючих проектів на наших заводах і зекономили 6,5 млн кубометрів води.
  • Ми запустили 184 проекти чистої питної води у регіоні Південної Азії, щоб допомогти у покращенні доступу та санітарію для більш ніж 100 000 студентів сільських шкіл у декількох країнах.

Зовнішнє визнання

  • Ми отримали найвищий бал з усіх виробників харчових продуктів у секторі ризиків, що пов’язані з водними ресурсами за 2012 рік, а саме: SAM–DJSI Indexes (Dow Jones Sustainability Index) серед виробників продуктів харчування.
  • Ми отримали нагороду від бізнес-школи ESSEC у Франції як визнання нашої ініціативи з допомоги місцевим фермерам в екологізації їх методів ведення господарства у водному басейні Вогези.