Керівники Nestlé S.A. відвідали Україну

16-17 квітня Київ відвідали Головний виконавчий директор Nestlé S.A. Пол Бюлькє та Виконавчий віце-президент Nestlé S.A (у зоні Європа) Лоран Фрекс.

Метою візиту було проведення аналізу результатів та визначення пріоритетів розвитку діяльності компанії в Україні на наступні роки.

17 квітня відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з Полом Бюлькє та Лораном Фрексом.

«Український ринок є важливим для нас, – підкреслив Пол Бюлькє. – На сьогоднішній день ми є однією з найбільших компаній з виробництва продуктів харчування в Україні та плануємо продовжувати інвестувати у розвиток цього ринку, що швидко зростає». Він підтвердив, що Nestlé продовжить будівництво нового заводу з виробництва холодних соусів «Торчин» і сучасного дистрибуційного центру у Волинській області. Загальний обсяг інвестицій у цей проект сягає 265 млн. гривень. «Цей факт свідчить про серйозність намірів Nestlé відносно ринку України, – зазначив Пол Бюлькє. – Крім того, ми розширюємо асортимент і збільшуємо обсяги виробництва продукції на львівській кондитерській фабриці «Світоч». Планується інвестувати 36 мільйонів гривень у нове обладнання для виробництва гранульованих приправ «Торчин», розчинної кави Nescafe, а також шоколадних батончиків Kitkat і Nuts, які сьогодні імпортуються до України».

Керівники Nestlé також висловили ряд пропозицій, пов'язаних із реалізацією в Україні стратегії у сфері популяризації принципів раціонального харчування та здорового способу життя. «Nestlé в усьому світі реалізує різноманітні освітні програми, націлені на підвищення рівня обізнаності наших споживачів щодо принципів раціонального харчування. Ми готові інвестувати у розробку та реалізацію подібної освітньої програми в школах України. Це був би реальний крок на шляху поглиблення знань українських дітей щодо раціонального харчування та здорового способу життя» – підкреслив Пол Бюлькє.