Акценти й завдання

Дії, які ми здійснили

У науково-дослідницькому центрі Nestlé працюють над клінічними дослідженнями в галузях, які передбачають регулювання енергетичного метаболізму.
  • Ми відкрили новий відділ з проведення клінічних досліджень, діяльність якого спрямована на підтримку наших досліджень і оптимізацію способів оцінки впливу наших продуктів та інгредієнтів на людське здоров'я, смак і задоволення.
  • Науково-дослідний центр Nestlé (Nestlé Research Center, будь ласка, використовуйте посилання) опублікував нове дослідження щодо можливостей, які впливають на поведінку людини стосовно харчових переваг.
  • Ми запустили нові дослідження з охорони здоров'я, щоб краще зрозуміти, як максимізувати окупність витрат для уразливих споживачів, що купують продукти, насичені поживними речовинами.
  • Інститут здоров’я Nestlé розробив інструмент оцінки харчування, який може допомогти медичним працівникам і вихователям виявити на ранній стадії проблеми дисфагії (ускладнене ковтання) у пацієнтів з груп ризику.
  • Ми запустили нове дослідження біологічної цінності харчових продуктів (біозбагачення) в Кот-д'Івуарі.
  • В країнах ЄС на 99% продуктів вказана рекомендована добова кількість.
  • Ми вивчали найсучасніші рекомендації спеціалістів з харчування та дієтологів по всьому світу — і для кожної з наших категорій продуктів були визначені розміри порцій відповідно до різного віку споживачів та їх життєвих етапів.

Завдання, які ми собі поставили

  • Сприяти оптимальному харчуванню протягом всього життя.
  • Просувати наукові дослідження з метою сприяння вирішенню подвійного ризику від недостатнього харчування.
  • Допомогти матерям забезпечити своїм дітям найкращий старт у житті.
  • Допомогти сім'ям задовольнити свої потреби у харчуванні.
  • Допомогти задовольнити потреби людей в країнах, що розвиваються. Задовольнити потреби літніх людей та осіб з особливими харчовими потребами.

Виконання

  • Ми оновили 6692 продукти, турбуючись про харчування та здоров'я споживачів.
  • З 2007 року ми проводимо тренінги щодо вивчення коефіцієнту харчування (NQ) для 226 000 працівників.
  • Наша Міжнародна дитяча програма з оздоровлення охопила 5,4 млн дітей у 2012 році.
  • Ми продали 100 мільярдів порцій збагачених йодом продуктів Maggi по всьому світу в 2012 році.
  • Ми також ініціювали програму збагачення продуктів залізом в Індії, Пакистані, Шрі-Ланці, у країнах Карибського басейну, Центральної Америки, Центральної та Західної Африки і на островах Тихого океану. У 2012 році близько 32 млрд окремих порцій продуктів Nestlé були збагачені залізом.
  • Всього за один рік Національні інститути охорони здоров’я (NIHS) створили кілька науково-технічних платформ і запровадили науково-дослідницькі проекти, які зараз у стадії реалізації та в цілому присвячені тому, як харчування та генетика впливають на здоров'я і хвороби.

Зовнішнє визнання

  • У 2011 році ми стали першим виробником дитячого харчування, який було включено до пакету етичного індексу FTSE4Good (дозволяє оцінити ступінь соціальної відповідальності компанії)