Зменшення вмісту цукру

Наше зобов’язання: зменшити вміст цукру в наших продуктах.

Наші цілі

До 2016 року ми плануємо на 10% зменшувати вміст цукру в продуктах, що не відповідають критеріям дієтичної фундації Nestlé.

До 2015 року ми плануємо зменшити вміст цукру у дитячих та підліткових зернових сніданках до 9 г або менше на порцію, щоб сприяти зниженню рівня цукру в дитячому харчуванні.

Наші успіхи

На кінець 2014 року 98% дитячих продуктів відповідають вимогам дієтичної фундації Nestlé щодо вмісту цукру.

Наші перспективи

Цукри – це група солодких субстанцій, що природно присутні у фруктах, молоці, медові та деяких овочах. Ще одне значне джерело цукру в дієті – це оброблені харчові продукти та напої, а також цукор, що додається при приготуванні їжі вдома чи за столом. Крім смаку, цукор дає їжі та напоям текстуру, структуру, колір і властивості кращого зберігання. Система охорони здоров’я рекомендує зменшити вживання доданого цукру, оскільки в багатьох країнах світу рівень споживання цукру здатний витіснити деякі важливі поживні елементи в дієті. Як і у випадку із сіллю, наш підхід поступового скорочення вмісту цукру в продуктах допомагає споживачам адаптувати свої смакові преференції та підвищує ймовірність їхнього переходу до більш здорової дієти в тривалій перспективі. Nestlé рекомендує не компенсувати це, додаючи цукор за столом або вибираючи більш солодкі продукти на ринку.