«Світоч» - найбільший платник податку на прибуток у регіоні

ПАТ «Світоч» протягом 2016 року сплатив до державного та місцевого бюджетів Львівського регіону 104 млн. грн. податку на прибуток. Загальна сума сплачених податків і зборів підприємством у 2016 році склала 499,9 млн. грн.

Традиції виробництва «Світоча» сягають 1882 року. Впродовж багатьох десятиліть на підприємстві створювались надійні умови для спадковості традицій, історичного досвіду, технологічної грамотності, умінь навиків та, що важливо, успішного бізнесу.

У 1998 році Львівська фабрика увійшла до групи компаній Nestlé S.A. (Швейцарія), світового лідера з виробництва продуктів харчування.

Сьогодні «Світоч» - сучасне високотехнологічне, науково містке підприємство, що динамічно розвивається. Nestlé S.A. реалізує політику довгострокового розвитку фабрики, спрямовану на досягнення світового рівня якості Nestlé. Більша частина прибутку реінвестується в модернізацію та реконструкцію виробництва, оптимізацію виробничого циклу та придбання нового обладнання. Бренд «Світоч» зорієнтований на всю родину. Він представлений у багатьох категоріях шоколадних виробів – шоколадними плитками, ваговими цукерками, коробками цукерок, вафлями, вафлями в шоколаді та шоколадним драже.

Серед популярних новинок «Світоча» - вагові цукерки «Зоряне сяйво: смак капучіно», «Зоряне сяйво: Сутінки», шоколад «Світоч ла Крема», «Світоч десерти: Смак банану в шоколаді» та «Світоч десерти: Смак капучіно», вафлі «Артек з какао та молоком».

Варто зазначити, «Артек» від львівських майстрів - це №1 вафельний бренд в Україні. Дві з трьох придбаних вафель в Україні – вироблені на лініях ЛКФ «Світоч».