Sort by
Sort by

Resource Optimum (Ресурс Оптимум)

RESOURCE OPTIMUM


RESOURCE Optimum (Ресурс Оптимум) – це повноцінне збалансоване харчування з приємним ванільним смаком для дітей старше 7 років і дорослих. Унікальною особливістю продукту є комбінація пробіотика Lactobacillus paracasei і пребіотичних харчових волокон, що поліпшують травлення і підвищують опірність організму до інфекцій.

До складу увійшли всі компоненти необхідні для підтримки Ваших життєвих сил. Суміш на високоякісному молочному білку. Високий вміст амінокислоти лейцину (14 %) сприяє прискореному синтезу м'язових білків.
 
Комплекс вітамінів і мінералів покликані прискорити відновлення організму і активізувати реакції біосинтезу.
 
Омега-3 і Омега-6 поліненасичені жирні кислоти в оптимальному співвідношенні забезпечують природний захист від серцево-судинних, неврологічних і онкологічних захворювань.
 
Ресурс Оптимум підходить особам з «чутливим» кишківником, оскільки він містить один із найбезпечніших і найефективніших пробіотичних штамів Lactobacillus paracasei. 100 мл готової суміші Ресурс Оптимум міститься понад 900 мільйонів колоній утворюючих одиниць (КУО) пробіотичних мікроорганізмів.
 
  • Може бути додатковим або єдиним джерелом харчування
  • Корисний здоровим людям при підвищених фізичних (спорт, тяжкі умови праці) і розумових навантаженнях , також при зниженому апетиті
  • Ідеально підходить для профілактики і корекції недостатності харчування, частих захворюваннях, викликаних недостатністю харчування
  • До- і післяопераційне харчування, зондове харчування
  • Порушення моторики кишківника
  • Лактазна недостатність
  • Білково-енергетична недостатність у осіб похилого віку
  • Муковісцидоз, синдром короткої кишки
  • Туберкульоз, ВІЛ/СНІД
  • Відновлення після різних захворювань (онкологічні захворювання, COVID-19, тощо)
Поживні речовини Одиниці вимірювання На 100 мл готової суміші
Енергетична цінність ккал (kcal)
кДЖ (kJ)
100
420
Жири (35% ЗЕЦ*), з яких г (g) 3.8
Насичені жирні кислоти г (g) 0.4
СЛТ** г (g) 1.36
Мононенасичені жирні кислоти г (g) 2.48
Поліненасичені жирні кислоти г (g) 0.76
Вуглеводи (47% ЗЕЦ*), з яких г (g) 11.7
Цукри г (g) 3
Лактоза г (g) <0.5
Холестерол мг (mg) 5.6
Харчові волокна (2% ЗЕЦ*) г (g) 1.2
Білок (16% ЗЕЦ*) г (g) 4.1
Сіль г (g) 0.12
Мінеральні речовини
Натрій мг (mg) 46.4
Калій мг (mg) 150.8
Хлориди мг (mg) 70.4
Кальцій мг (mg) 108
Фосфор мг (mg) 58.8
Магній мг (mg) 24.8
Залізо мг (mg) 1.6
Цинк мг (mg) 1.04
Мідь мг (mg) 0.13
Марганець мг (mg) 184.8
Йод мкг (μg) 13.2
Селен мкг (μg) 7.2
Хром мкг (μg) 4
Молібден мкг (μg) 7.6
Вітаміни
Вітамін A мкг (μg) 85.6
Вітамін D мг (mg) 1.76
Вітамін E мкг (μg) 16.4
Вітамін K мг (mg) 10
Вітамін C мг (mg) 10.4
Вітамін B1 мг (mg) 0.1
Вітамін B2 мг НЕ*** (mg NE***) 0.1
Ніацин мг (mg) 1.2
Вітамін В6 мкг (μg) 0.4
Фолієва кислота мкг (μg) 32
Вітамін В12 мкг (μg) 0.6
Біотин мг (mg) 2.4
Пантотенова кислота мг (mg) 0.52
Холін мкг (μg) 46
Таурин мг (mg) 8
L-карнітин мг (mg) 8
Пробіотики L.Paracasei КУО (CFU) 2,2Х108
Осмолярність мОсм/л (mOsm/l) 249
Осмоляльність мОсм/кг (mOsm/kg) 296

*ЗЕЦ - загальна енергетична цінність
**СЛТ - середньо ланцюгові тригліцериди
***НЕ - ніациновий еквівалент