Нанду Нандкішор виходить на пенсію, на його місце призначено Ван Лінг Мартелло

Нанду Нандкішор, виконавчий віце-президент, відповідальний за зони Азії, Океанії та Африки (АОА), вирішив достроково піти на пенсію та завершити довгу та плідну кар'єру в Nestle. Нанду Нандкішор почав свою кар'єру в Nestlé в Індії в 1989 році. Після низки посад в Індії, Індонезії та штаб-квартирі Nestlé у Веве, його було призначено головою ринку Індонезії, а потім Філіппін. У 2010 році він став членом Виконавчої ради, де виконував обов’язки глобального керівника напрямку дитячого харчування.

З 1 травня 2015 року Рада директорів призначила Ван Лінг Мартелло, на даний час фінансового директора Nestlé SA. Ван Лінг замінить Нанду Нандкішора на посаді виконавчого віце-президента зони АОА. Ван Лінг Мартелло приєдналась до Nestlé в листопаді 2011 року, коли перейшла з компанії Walmart, де вона працювала шість років – спочатку на посаді фінансового директора та стратегічного директор міжнародної діяльності, потім два роки вела проект з побудови електронної комерції Walmart на міжнародному рівні. Крім того, вона має великий досвід у сфері FMCG у компанії Kraft, а також Borden Foods. Ван Лінг Мартелло американка китайського походження, народилась та виросла на Філіппінах.

Генеральний директор Nestlé Пол Bulcke : «Ми поважаємо рішення Нанду Нандкішора і дякуємо йому за самовіддану службу та суттєвий внесок протягом останніх 26 років. Я завжди цінував його повну відданість нашій компанії та нашим принципам. Ми бажаємо йому всього найкращого у майбутньому. З того часу як Ван Лінг Мартелло приєдналась до Nestle, вона успішно інтегрувалась у компанію та з самого початку зробила важливий внесок у наш успіх. Її великий фінансовий та оперативний досвід в FMCG галузі, як з точки зору виробництва, так і роздрібної торгівлі, роблять її ідеальним кандидатом на посаду керівника Зони АОА в майбутньому».

Заміна Ван Лінг Мартелло буде оголошена в установленому порядку. До того часу обов'язки виконавчого фінансового директора візьме на себе Пол Бюльке за сприяння головної бухгалтерії групи компаній та голови зі звітності Стефана Хелфенштайна.